SFG
-0,51%
RON38,8
Preț acțiune

Comunicat de presă – Sphera Franchise Group anunță inaugurarea primului restaurant Pizza Hut Express din România

Sphera Franchise Group („Sphera”), grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România, iar nivel internațional, restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia, raportează îndeplinirea planului de dezvoltare aferent anului 2021 pentru Pizza Hut, prin inaugurarea la Buzău a primului restaurant Pizza Hut Express din România.

Noul restaurant deschis astăzi la Buzău se află în zona de food-court a Buzău Shopping City și are o suprafață de aproximativ 60 de mp, fiind cea de a treia locație Pizza Hut inaugurată anul acesta.

Pizza Hut Express Buzău reprezintă un nou concept de restaurant, care pune la dispoziția consumatorilor o experință completă și rapidă, pizza fiind pregătită în fața clientului și gătită în aproximativ cinci minute de la plasarea comenzii.

Restaurantele de tip Express reprezintă modul în care brandul se adaptează la noile obiceiuri de consum, precum și la actualul context socio-sanitar.

„Deschiderea acestui restaurant este în linie cu planul de dezvoltare al Pizza Hut România agreat cu francizorul Yum!. Suntem extrem de bucuroși că am reușit, așa cum ne-am propus, să inagurăm în acest an două noi concepte de restaurante, fast-casual delivery și express. Planul de dezvoltare continuă în următorii doi ani, cu deschiderea a încă șapte restaurante Pizza Hut: trei în 2022 și patru în 2023″, a declarat Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine un total de 41 de restaurante după cum urmează: 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery și 1 Express.

Sphera Franchise Group și-a dus la îndeplinire planul de dezvoltare și a deschis anul acesta 13 restaurante noi ajungând să opereze în prezent un total de 168 de restaurante: 92 de restaurante KFC, 41 de restaurante Pizza Hut, 13 restaurante Taco Bell, 2 restaurante KFC în Moldova și 20 de restaurante KFC în Italia.