SFG
2,82%
RON36,4
Preț acțiune
hero-image hero-image

Guvernanță corporativă

Comitete Consultative

Consiliul de Administrație a constituit un Comitet de audit și un Comitet de nominalizare și remunerare. Atât Comitetul de Audit, cât și Comitetul de nominalizare și remunerare este format din trei membri ai Consiliului de Administrație, dintre care unul este desemnat Președinte.

Membrii Comitetului de audit sunt:

Răzvan-Ștefan Lefter
Președinte Comitet Audit
Mihai Ene
Membru
Georgios-Vassillios Repidonis
Membru

Membrii Comitetului de nominalizare și remunerare sunt:

Lucian Hoancă
Președinte
Gabriel-Silviu Cârmaciu
Membru
Georgios-Vassillios Repidonis
Membru

Canalele de Integritate

Sphera Group și-a luat angajamentul de a respecta cele mai înalte standarde de etică și integritate, acționând, în toate activitățile noastre, în concordanță cu legile și reglementările existente.

Încurajăm orice persoană care are informații cu privire la potențiale comportamente neetice, ilegale sau necoresponzătoare să ne contacteze, iar în acest sens punem la dispoziție mai multe canale.

  • Linia de asistență telefonică Speak Up!, disponibilă 24/7, la numărul de telefon 0373760274. Este gestionată de un furnizor de servicii call center, care asigură stricta confidențialitate și anonimatul apelanților.
  • Adresa de corespondență electronică [email protected] sau prin poștă la adresa Sphera Franchise Group, Calea Dorobanților nr. 239, etaj 2, sector 1, București, în atenția Persoanei desemnate să gestioneze sesizările de integritate.
  • Puteți solicita să raportați direct Persoanei desemnate să gestioneze sesizările de integritate din cadrul Grupului, într-o întâlnire pe care o puteți programa la nr. de telefon 0212011757.

Vă asigurăm că acordăm maximă importanță sesizărilor dvs., care ne ajută să rămânem un reper de integritate și comportament etic.