În prezent, Sphera operează 3 branduri de renume, KFC, Pizza Hut și Taco Bell, în România și KFC în Republica Moldova și Italia.

Angajați:
peste 4.700
Drive-Thru:
23 restaurante
Restaurante:
peste 170
Delivery:
21 restaurante

KFC

Primul KFC s-a deschis în România în 1997, iar în momentul de față lanțul de restaurante deține 95 de locații în București și în alte orașe mari din țară precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești, Sibiu, Constanța și Brașov. De asemenea, lanțul de restaurante operează două locații în Chișinău, Republica Moldova, și alte 20 în Italia.

Accesează website Documente aferente

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery

Pizza Hut este primul brand care a intrat în portofoliul nostru, primul restaurant deschizându-se în 1994 pe Calea Dorobanților, București.

Pizza Hut Delivery este conceptul de livrare la domiciliu lansat în 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. De atunci, rețeaua Pizza Hut s-a extins în 43 de locații, majoritatea fiind în București, Brașov, Cluj, Constanța și Ploiești.

Accesează website Documente aferente

Taco Bell

Recent, produsele de inspirație mexicană și-au făcut loc pe piața din România și au fost primite cu brațele deschise. În octombrie 2017 s-a deschis primul restaurant Taco Bell, iar acum rețeaua este formată din 15 restaurante în București, Cluj, Brașov, Constanța și Ploiești.

Accesează website Documente aferente