SFG
-0,96%
RON20,7
Pre╚Ť ac╚Ťiune
hero-image hero-image

Despre noi

Echipa executiv─â

C─âlin Ionescu este Director General (CEO) al Sphera Franchise Group, ├«ncep├ónd cu octombrie 2020. A studiat Marketing ╚Öi Management ├«n cadrul Universit─â╚Ťii Rom├óno-Americane din Bucure╚Öti ╚Öi are aproape 30 de ani de experien╚Ť─â ├«n domeniul HoReCa, debut├ónd ├«n 1994, odat─â cu deschiderea primului restaurant Pizza Hut din Rom├ónia. A ocupat diverse func╚Ťii din zona opera╚Ťiunilor, de la Director de restaurant p├ón─â la Director General, iar ├«n anul 2012 a fost promovat ├«n func╚Ťia de Director de Opera╚Ťiuni. ├Än toat─â aceast─â perioad─â, a participat activ ├«n procesul de extindere a KFC ╚Öi Pizza Hut ├«n Rom├ónia ╚Öi ├«n Republica Moldova, iar, ├«n anul 2016, a pus bazele dezvolt─ârii KFC ├«n nord-estul ╚Öi nord-vestul Italiei.

Valentin Bude╚Ö este Director Financiar (CFO) al Sphera Franchise Group, din mai 2019. Este licen╚Ťiat al Facult─â╚Ťii de Studii Economice ├«n Limbi Str─âine, sec╚Ťia Francez─â, la Academia de Studii Economice din Bucure╚Öti ╚Öi de╚Ťine o diplom─â de master ├«n Contabilitate Interna╚Ťional─â de la aceea╚Öi universitate. Este senior member al Asocia╚Ťiei Chartered Certified Accountants (ACCA) ╚Öi de╚Ťine o certificare ├«n managementul riscului emis─â de Institutul Auditorilor Interni din SUA. Este, de asemenea, expert contabil membru CECCAR ╚Öi practician ├«n insolven╚Ť─â, fiind membru UNPIR. ├Änainte de a-╚Öi desf─â╚Öura activitatea ├«n domeniul restaurantelor, Valentin a activat ├«n domeniul consultan╚Ťei financiare, la KPMG Rom├ónia, precum ╚Öi ├«n divizia financiar─â din cadrul companiilor de telecomunica╚Ťii ale grupului Telekom Rom├ónia (Cosmote, Telemobil, Germanos ╚Öi Nextgen). De asemenea, a fost responsabil timp de aproximativ 3 ani de activit─â╚Ťile financiare ale Grupului Medicover Rom├ónia.

Monica Eftimie este Director de Marketing (CMO) al Sphera Franchise Group, din august 2017. Este absolvent─â summa cum laude a Universit─â╚Ťii Northwestern (SUA) ╚Öi de╚Ťine un MBA de la Universitatea Georgetown (SUA). Monica lucreaz─â ├«n cadrul companiilor din Grup de peste 10 ani. A fost Director de Marketing al Pizza Hut ╚Öi KFC, pozi╚Ťie din care a dezvoltat ╚Öi coordonat implementarea campaniilor locale de marketing pentru aceste branduri, ╚Öi a coordonat lansarea cu succes pe pia╚Ťa rom├óneasca a Taco Bell, renumitul brand californian cu m├óncare de inspira╚Ťie mexican─â. A fost, de asemenea, Director de Marketing pentru brut─âriile Paul ├«n Rom├ónia. Cu peste 14 ani de experien╚Ť─â ├«n industria restaurantelor cu servire rapida (QSR), Monica ╚Öi-a ├«nceput cariera ├«n marketing cu stagii la Grupul Accor (Fran╚Ťa) ╚Öi Saatchi & Saatchi Advertising ╚Öi a elaborat campanii de marketing complexe pentru unele dintre cele mai cunoscute nume din industrie, precum McDonaldÔÇÖs.

Cristian Osiac este Director de Dezvoltare al Sphera Franchise Group din iunie 2017. A urmat cursurile Facult─â╚Ťii de Electronic─â ╚Öi Telecomunica╚Ťii la Universitatea Politehnic─â Bucure╚Öti ╚Öi lucreaz─â ├«n cadrul companiilor din Grup de aproape 30 de ani. A fost responsabil de deschiderea primei unit─â╚Ťi Pizza Hut din Rom├ónia, al─âtur├óndu-se companiei ├«n anul 1994, ├«n calitate de Director Tehnic. ├Än 1997, din func╚Ťia de Director de Dezvoltare, s-a ocupat de deschiderea primului restaurant KFC din Rom├ónia. De atunci, coordoneaz─â principalele activit─â╚Ťi de dezvoltare pentru toate brandurile Grupului ÔÇô KFC, Pizza Hut ╚Öi Taco Bell, pe toate cele trei pie╚Ťe – Rom├ónia, Republica Moldova ╚Öi Italia. Cristian a de╚Ťinut func╚Ťii executive ╚Öi ├«n alte companii din HoReCa, precum brut─âriile Paul ╚Öi patiseriile Cinnabon, fiind responsabil cu activit─â╚Ťile de dezvoltare, ╚Öi a participat activ la deschiderea Hard Rock Caf├ę ├«n Bucure╚Öti. ├Än anul 2008, a fost desemnat Pre╚Öedinte al Consiliilor de Administra╚Ťie ale ARS ╚Öi USFN Rom├ónia, de╚Ťin├ónd aceast─â func╚Ťie p├ón─â la ├«nfiin╚Ťarea Sphera, ├«n anul 2017, iar ├«ntre 2017 ╚Öi 2018 a fost Pre╚Öedinte al Consiliul de Administra╚Ťie al Sphera.

Este Director Juridic la Sphera Franchise Group ╚Öi filialele din Italia ╚Öi Moldova din mai 2017. Marina Top╚Öa a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Bucure╚Öti ├«n 2003 ╚Öi este avocat ├«n Baroul Bucure╚Öti din februarie 2005. Dup─â terminarea studiilor, dna. Top╚Öa a activat timp de 10 ani ca avocat senior, respectiv avocat-asociat ├«n cadrul unei societ─â╚Ťi na╚Ťionale de avocatur─â ╚Öi ╚Öi-a deschis propriul birou ├«n februarie 2015. ├Änainte de a prelua func╚Ťia de Director Juridic a Grupului Sphera, Marina Top╚Öa a fost┬á pentru un an Head of Legal, Compliance & Corporate Affairs ÔÇô Legal Director, First Vice President la UniCredit Bank SA.