KFC – Bucket de bine KFC – Bucket de bine

KFC – Bucket de bine

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă societatea românească. 2014 a fost primul an în care ne-am alăturat eforturilor de susținere a copiilor defavorizați să meargă la școală.

În 2015 am transformat unul din produsele noastre, Hot Bucket-ul KFC, în „Bucket de bine”, astfel donând 1 leu organizației SOS Satele Copiilor pentru fiecare bucket cumpărat de clienții noștri. În doar 10 luni, proiectul a adunat peste 50.000 de euro, banii fiind folosiți pentru a susține două familii din sat.

Începând cu 2016, am început să susținem încă o familie alcătuită din copii cu vârste cuprinse în 7 și 14 ani, toți în grija unei mame sociale. Donațiile oferite le asigură copiilor din satul SOS din București alimente, îmbrăcăminte, îngrijire medicală și activități educaționale, astfel încât să se bucure de o copilărie normală.

Parteneriatul KFC România cu SOS Satele Copiilor România se înscrie în direcțiile noastre strategice de CSR, prin care compania sprijină educația și dezvoltarea tinerilor, direcție susținută prin colaborări diverse cu organizații non-profit.