SFG
-0,99%
RON20
Preț acțiune

Comunicat de presă – Sphera Group își extinde rețeaua de restaurante din Italia, prin deschiderea unei noi locații în Roma

Sphera Franchise Group ajunge astfel la 100 de restaurante KFC administate la nivel național și internațional

 

La început de an, Sphera Franchise Group inaugurează restaurantul KFC cu numărul 100, la nivel național și internațional. Astfel, la acest moment, Grupul operează 82 de locații KFC în România, 16 în Italia și 2 în Moldova.

 

Noua locație se află în Italia, în orașul Roma, fiind amplasată în incinta gării Tiburtina, care este a doua ca mărime din Roma. Restaurantul este poziționat strategic într-un oraș cu trafic intens, atât prin numărul de locuitori, dar și prin turiștii care vizitează anual orașul și împrejurimile sale. KFC Roma Tiburtina este o locație de tip fusion – in line și dispune de o suprafață de aproximativ 350mp, asigurând o capacitate de 90 de persoane. Design-ul este unul minimalist, urban, iar printre facilitățile puse la dispoziția clienților se află Wi-Fi gratuit, spațiile create special pentru încărcarea dispozitivelor electronice, free refill (la băuturile răcoritoare), Coffee Corner și nu numai.

 

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm această deschidere pentru că reprezintă, în primul rând, locația cu numărul 100 din portofoliul KFC al Sphera Franchise Group, dar și pentru că Italia este o piață cu un mare potențial de extindere. Vom continua planurile de dezvoltare în Italia, venind în întâmpinarea consumatorilor noștri cu noi locații care să îi aducă mai aproape de celebrele produse ale Colonelului Sanders și de tot ceea ce înseamnă experiența KFC”, a declarat Dan Ilie, General Manager US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.